SDS-3008
Power on Demand
Modbus
Technolec Gold Distributor
Revive Two Wire
S2E Q&A
Serial to Ethernet Guidebook
Bezoek onze webshop
UITZONDERLIJKE PROMOTIE VOOR IOLOGIK 1200


Niet alleen een interessante prijs maar ook unieke eigenschappen !

De Promotionele Prijzen:
(exclusief BTW en transport)
(enkel tot 31/12/2016)

ioLogik E1210:
Remote Ethernet I/O with 2-port Ethernet switch and 16 DIs
prijs: 105,-

ioLogik E1211:
Remote Ethernet I/O with 2-port Ethernet switch and 16 DOs
prijs: 115,-

ioLogik E1212:
Remote Ethernet I/O with 2-port Ethernet switch, 8 DIs, and 8 DIOs
prijs: 115,-

ioLogik E1214:
Remote Ethernet I/O with 2-port Ethernet switch, 6 DIs, and 6 Relays
prijs: 118,-

ioLogik E1240:
Remote Ethernet I/O with 2-port Ethernet switch and 8 AIs
prijs: 159,-

ioLogik E1241:
Remote Ethernet I/O with 4AO, and 2-port Switch
prijs: 205,-

ioLogik E1242:
Remote Ethernet I/O with 4AI, 4DI, 4DIO, and 2-port Switch
prijs: 172,-

ioLogik E1260:
Remote Ethernet I/O with 6RTD, and 2-port Switch
prijs: 188,-

ioLogik E1262:
Remote Ethernet I/O with 8TC, and 2-port Switch
prijs: 205,-

Voor meer informatie kan je ook altijd bij ons terecht. Laat ons gewoon uw vraag weten: Contact


De Eigenschappen:

De nieuwe Daisy-chain Ethernet IO topologie maak alles veel éénvoudiger en laat toe om veel bekabeling en extra switchen overbodig. Een traditionele topologie ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:


Doordat de ioLogik E1200 een ingebouwde switch heeft kan er eenvoudig doorgelust worden zodat de topologie zeer rechtlijnig wordt.
De daisy-chain topologie ziet er dus zo uit:


De ingebouwde switch kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Kijk bijvoorbeeld naar onderstaand voorbeeld waarin de eerste ethernet poort gebruikt wordt voor de connectie met het netwerk en de tweede ethernet poort om een IP camera op aan te sluiten. Hier wordt dus ook weer een switch uitgespaard:


Tevens ondersteunen deze modules Peer to Peer zodat je eenvoudig zowel digitale als analoge signalen kan "kopieren" over het netwerk.


De Actieve OPC server Lite is een gratis software pakket dat werkt als een OPC driver voor HMI en SCADA systemen. Standaard OPC servers maken gebruik van de "pull" architektuur om met ethernet IO te connecteren. Dit betekent dat het HMI/SCADA systeem voordurend commando's moet sturen om relevante data te collecteren.
Moxa's Actieve OPC Server Lite is geen "pull" maar een "push" architektuur dat actieve communicatie onderhoudt tussen Moxa's ioLogik ethernet I/O producten en het HMI/SCADA systeem en zodoende onmiddellijk de I/O status doorgeeft door middel van "Actieve Tags". Daarnaast ondersteunt de Actieve OPC server ook het standaard OPC protocol voor niet Moxa I/O producten.
Deze event-gedreven actieve tags resulteren in een responstijd dat 7 keer sneller is dan de standaard OPC drivers en zorgt eveneens voor 80% minder traffiek op het netwerk.


De Actieve OPC Server Lite en de ioLogik E1200 producten bieden de mogelijkheid om dynamische IP adressen te gebruiken. De ioLogik E1200 connecteert direct met de Actieve OPC server in plaats van gepold te moeten worden. Hierdoor worden dynamische IP adressen en Wan toegang tot de I/O modules mogelijk. Hierdoor ontstaat ook grotere flexibiliteit omdat connectie doorheen firewalls mogelijk is. I/O modules voor traditionele data acquisitie toepassingen zijn niet in staat om op deze manier te werken.

De Actieve OPC Server Lite heeft eveneens een gepatenteerde "Auto Tag Generation". Met één click worden automatisch alle tags gegenereerd.

Tevens kun je de E1200 als DATALOGGER gebruiken.De nieuwe feature DACenter van de Actieve OPC server van de ioLogik laat toe om de data op een eenvoudige manier in ofwel Excel/Access ofwel een SQL-databank op te slaan. Dit heeft uiteraard als voordeel dat er geen speciale SCADA-software nodig is en het loggen gebeurt dan ook zeer snel en efficiënt.Met de E1200 producten kan men dus snel en eenvoudig een krachtige datalogger creëren.


Voor meer informatie kan je ook altijd bij ons terecht. Laat ons gewoon uw vraag weten: Contact